sunnuntai 14. elokuuta 2016

EF Open Door Day coming


Harkitsetko kielimatkaa ja haluaisit tietää kielimatkoista ja järjestäjästä, ja tavata liidereitä, ambassadoreita ja muita matkalle lähtijöitä, ja jutella heidän kanssaan ihan livenä? Kun mä aloin haaveilla kielimatkasta, mietin mistä saisin lisää tietoa EF:stä, ja mietin järjestetäänkö joitain ihan”livetapahtumia”, joihin voisin mennä.

Vastaus on kyllä, EF järjestää erilaisia tapahtumia joita kannaattaa seurata EF:n nettisivuilta. Nyt tulossa on suuri EF Open Door Day, jonne toivotetaan tervetulleeksi kaikki kielimatkoista kiinnostuneet ja heidän vanhempansa. Tapahtuma järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna Helsingissä vanhalla ylioppilastalolla, joka sijaitsee ihan keskustalla Stockmannin vieressä. Tapahtumassa saat runsaasti informaatiota kielimatkoista ja sinulla on mahdollisuus tavata jo matkalla olleita ambassadoreita, liidereitä sekä muuta EF:n henkilökuntaa. Luvassa on myös taattua EF-fiilistä ja kaikkien mukaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan kielimatka!





Kaduilla tai kauppakeskuksissa saatat törmätä Street Actioneihin, joissa EF:n ambassadorit levittävät sanaa kielimatkoista ja kertovat omista matkoistaan. Jos törmäät heihin, kannattaa ihmeessä poiketa juttusille ja kysyä heiltä mitä mieleen tulee!


Toinen on messut, joissa voit löytää EF:n pisteelle. Siellä on mukana myös usein ambassadoreita kertomassa omista matkoistaan.


EF:n toimistolle soittaessa pystyy myös keskustella ja kysyä asioista ihan konkreettisesti joten suosittelen tsekkaamaan puhelinnumeron EF:n nettisivuilta ja soittamaan jos jokin mietityttää.:)


Nähdään EF Open door day:ssa! :)