torstai 30. kesäkuuta 2016

Activities



Aamu- ja iltapäivät koostuvat yleensä koulusta ja aktiviteetista, usein vuorotellen kumpi on aamupäivällä ja kumpi iltapäivällä.




Maksuttomia olivat mm. kaikki discot ja Street Party. Kaupungilla tehtiin paljon aktiviteetteja, joissa piti ottaa kuva jostain tietystä asiasta ja omasta ryhmästä, etsiä reitti johonkin paikkaan tai löytää annetun valokuvan paikka keskustasta. Myös Paperclip Challenge (yrittää saada vaihdettua aluksi saatu pikkuesine mahdollisimman arvokkaaseen vaihdellen niitä kaduilla ihmisten kanssa) oli yksi aktiviteetti. Monissa aktiviteeteissa sai kuitenkin mennä shoppailemaan tai rannalle jos halusi, teimmekin johtopäätöksen joidenkin aktiviteettien ohjeistuksesta discover…/explore… =shoppailua.



Joskus iltaisin pystyi myös menemään pelaamaan jalkapalloa tms. Leffailtaa yritettiin järjestää kahdesti mutta tekniikka ei suostunut silloin toimimaan.





Maksullinen aktiviteettipaketti oli Funpack (vaihtelee kohteittain), jonka hinta oli 45e ja sisälsi tosi kivoja aktiviteetteja, vaikka samaan aikaan olisi ilmeisesti ollut myös muuta kivaa tekemistä kuten discoja. Oon kuitenkin tyytyväinen että otin sen. Alla Funpackiin kuuluvia aktiviteetteja.



Lazer Zone, Mega Zonen tapainen laserpeli oli ehkä paras aktiviteeteista! Vaikka se ei kestänyt kovin kauaa, tuli kyllä pelattua ihan tosissaan:D



Keilaamaan mentiin lyhyen bussimatkan päähän keilahalliin, jossa oli myös ylätysyllätys Pierin tapaan ”pelihalli”, tai alue, jossa oli paljon kolikkopelejä. Samalla käytiin muistaakseni shoppailemassa alueen kaupoissa.



Funpack sisälsi myös sisäänpääsyn yhteen Brightonin kuuluisimmista nähtävyyksistä, Royal Pavilioniin. Kierroksella oli myös ne ”radiopuhelimet” joista kuuli rakennuksen historiasta.



Pier Rides eli pääsy Pierin huvipuistolaitteisiin oli tietty kans ihan must-juttu! Tuulisten iltojen vuoksi huvipuistoiltaa jouduttiin siirtelemään mutta onneksi lopulta päästiin myös sinne.






En ole varma oliko nämä ihan varsinaisia aktiviteetteja, mutta oli mahdollista ostaa myös mm. perinteinen brittiläinen teehetki kahvilassa tai lippu Megaparteihin jotka olivat meillä vaahtobileet.




Ps. Jos haluaa kysyä jotain kielimatkoista tai muuten vaan jutella niistä, KIK efandme tai instan direct kpkaro4 :)Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin!:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti