lauantai 31. lokakuuta 2015

THE Places in Brighton

Brightonissa on paljon ihania paikkoja, tässä listattuna mun top 6 lempparit ja kenties yhdet suosituimmista paikoista Brightonissa.

6. The Lanes
The Lanesin kauniilla kaduilla keskellä Brightonin keskustaa on söpöjä pikkukauppoja ja putiikkeja ja ihana tunnelma.

5. Lewes
Lewes on kaunis alue joka ei sijaitse ihan Brightonin keskustassa. Nähtiin siellä brittiläinen koulu ja koululaisia ja paikallisia ihmisiä jotka oli tosi ystävällisiä.

4. Royal Pavilion
Royal Pavilion on yks Brightonin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Tehtiin sinne tutustumiskierros ja oli tosi kiva nähdä myös historiallisia nähtävyyksiä.

3. Churchill Square
Churchill Square on suuri ostoskeskus keskellä Brightonin keskustaa, josta löytyy kaikki parhaat kaupat. Churchill Square on varsinkin nuorison keskuudessa tosi suosittu paikka Brightonissa, jonka huomas siellä shoppaillessaan.

2. Yliopistoalueet
Yliopiston kampusalueet jossa me vietettiin suurin osa ajasta oli tosi hienoja ja eritysesti ihastuin koko Falmerin alueeseen, joka ei ollut ihan keskustassa.

1. The Brighton Pier
Brighton Pier on vaan the Place number one Brightonissa. Laiturin päässä oleva huvipuisto on tosi hieno ja korkeille menevissä laitteissa on tosi hienot näkymät Brightoniin. Illalla sen valot on tosi kauniit ja on vaan mukava kierrellä siellä ja käydä esim. sen valtavissa pelihalleissa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti