lauantai 31. lokakuuta 2015

Summeranza




Summeranza on joka kesä Lontoossa järjestettävä festivaalitapahtuma, jonka EF järjestää kaikille oppilailleen jotka ovat siihen aikaan Briteissä. Summeranza järjestetään yleensä heinäkuun puolen välin paikkeilla, tänä vuonna se oli 10.7.. Summeranza huipentuu illalla huippuartistin keikkaan, joka julkistetaan huhti-toukokuussa. Summeranzan lippu kannattaa ostaa jo etukäteen, sillä kohteessa sitä ei välttämättä pysty enää ostamaan. Hinta oli tänä vuonna 95€, joka sisälsi kaiken.


Summeranzassa on keikan lisäksi mm. huvipuistolaitteita, silent disco, kansainvälisiä DJ:tä, kaiken maailman pomppulinnoja, pelejä ja photo bootheja, snackseja ja ruokaa… Parasta Summeranzassa oli ainutlaatuinen tunnelma, EF:n oppilaita ympäri maailmaa kulki free hugs-kylteissä ja erimaiden lippuihin sonnustautuneina, joka paikassa soi musiikki ja kaikilla oli hyvä fiilis.


Tänä vuonna Summerazassa oli tosi hyvä ilma, aurinko paistoi ja oli lämpötila oli hellelukemissa. Pääesiintyjä oli Charli XCX, joka sopi siihen ihan täydellisesti. Koska Summeranza oli tänä vuonna perjantaina, ei meillä jotka sinne meni ollut koulua sinä päivänä. Tänä vuonna meidän suomalaisryhmästä Summeranzaan lähti muistaakseni 8 ihmistä. Summeranza on yksinoikeudella ainoastaan EF:n oppilaille, joten jos on tilaisuus mennä, se kannattaa ehdottomasti käyttää!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti